Вранці в неділю, 30 грудня, в результаті вибуху гранати загинув чоловік, про що повідомляє РБК-Україна, посилаючись на заяву прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як йдеться у повідомленні, трагедія сталася в Індустріальному районі міста на вул. Зеленодільське, де було виявлено тіло невідомого чоловіка з численними пораненнями, які він отримав в результаті вибуху гранати. Ушкодження виявилися несумісними з життям.

У прес-службі уточнили: "Співробітники поліції вилучили з місця події запал ручної гранати РГД-5. Інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Індустріального відділу поліції. В даний час поліцейські приймають заходи щодо встановлення обставин події та особи загиблого".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Дніпровській області співробітники поліції затримали студента коледжу, після чого обшукали його квартиру і були шоковані знайденими речами. Серед них - 9 гранат, 13 запалів, 18 тротилових шашок, підствольний гранатомет, автомат Калашникова і патрони до нього. Під час затримання у підлітка в рюкзаку виявили небезпечні гранати

Як повідомляв портал "Знай.uа": в рамках мінських домовленостей українським десантникам важливо опанувати принципово новий вид зброї. Для деяких десантників РПГ-7В – перша граната в житті, яку вони тримають у руках, тому поділитися якимись враженнями вони поки ще не можуть. Так само, як і не знають, що з усім цим робити, у зв'язку з повною відсутністю досвіду поводження. Для досвідчених бійців гранатомет – вірний і надійний товариш, якщо це слово доречно для гранати, яку постійно намагаються вбити їх самих.

ТакожЗнай.uа" писав, що у місті Павлоград чоловік кинув гранату в одне з банківських відділень. У поліції зазначили, що, на щастя, у момент вибуху ніхто не постраждав, проте були пошкоджені вітрини. 38-річного підозрюваного затримали. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та вибухівкою і хуліганства. Сам затриманий заявив, що просто хотів розважитися.