У Хмельницькій області сталася страшна ДТП. Так, в ніч з 29 на 30 грудня недалеко від селища Давидківці вантажівка влетіла у покинуте кафе. У результаті жорсткого зіткнення водій та двоє пасажирів загинули, ще двоє перебувають у лікарні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції Хмельницької області.

"Вантажівка під керуванням 38-річного хмельничанина рухався з Одеси в напрямку Хмельницького. На перехресті транспортний засіб з невстановлених поки причин з'їхав з дороги на узбіччя і врізався в недіюче кафе", - повідомляють поліцейські.

Також відомо, що в кабіні водія знаходилися п'ять людей: водій і чотири пасажири. Водій і двоє чоловіків 1990 і 1994 року народження - загинули на місці події. Ще двоє чоловіків, 1982 та 1994 р., госпіталізовано до обласної лікарні. Рятувальникам довелося застосовувати спецтехніку, щоб дістати постраждалих з вантажівки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто нагадати, що в ОАЕ розбився вертоліт, який займався перевезенням рятувального загону в рамках пошукової операції. Про це повідомляє Anadolu. Зараз вже відомо, що в результаті катастрофи загинули всі члени екіпажу. Відомо, що вертоліт перевозив рятувальний загін, який проводив пошукові роботи в районі Джабал-Джі в еміраті Рас-Аль-Хайма. При цьому поки не відома точна кількість людей, що знаходилися на борту у момент аварії. Правоохоронці почали розслідування причин катастрофи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легковий автомобіль з п'ятьма пасажирами в салоні, рухаючись по трасі Київ-Чернігів, не впорався з керуванням і на повній швидкості врізався у вантажівку. Після сильного удару легковик перетворився на купу металу - рятувальникам довелося зрізати дах. Поліція припускає провину дорожніх служб.

За кілька хвилин до жахливої аварії тут же сталася ще одна ДТП зі слизької дороги відкинуло на дорожній знак "KIA". Водій сміттєвоза, який їхав позаду, вирішив зупинитися, щоб допомогти витягнути машину. Раптом на горі з'явився "Opel", який почав виляти по дорозі, в результаті чого він з розмаху врізався у сміттєвоз.

Нагадаємо, на 12-річного хлопчика зійшла потужна лавина, він пробув під снігом 40 хвилин. Те, що він живий, справжнє різдвяне диво.

Як повідомляв Знай.uа жахлива ДТП паралізувала трасу Київ-Чернігів: рятувальники відвезли три чорних мішка.

Знай.uа писав, сім'ю з маленькими дітьми знайшли мертвими: моторошна історія перелякала всю Україну.