У Харкові покінчила з собою 15-річна дівчинка, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки, передає місцеве видання "057". Коли лікарі приїхали на місце, дитина був ще жива. Однак врятувати не вдалося.

Це сталося на вулиці Бучми у суботу, 29 грудня. Пізно ввечері в 21:45 небайдужі перехожі виявили дівчинку в крові й непритомну та викликали швидку, розповіли в Нацполіції Харківської області.

Медики відвезли дівчинку до 4-ї лікарні швидкої та невідкладної допомоги. За життя підлітка боролися з останніх сил і ніч протримали в живих. Проте сьогодні вранці, 30 грудня, серце школярки зупинилося. Вона так і не прийшла до тями.

Мати в стані істерики, ридаючи, розповіла правоохоронцям деталі – дитина пішов гуляти з друзями, повинна була повернутися додому в 21:00.

Коли вона не повернулася, жінка вийшла на вулицю її шукати. Від «копів» мати дізналася, що її дочка випала з вікна 9 поверху свого будинку.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За життя дівчинка не говорила про те, що збирається покінчити з собою.

Інформацію за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 КК України із позначкою «самогубство».

В селі Бариш в Тернопільській області школярка втратила свідомість на сцені під час новорічного ранку. Медикам не вдалося врятувати дитину. Про це повідомляє "20 хвилин".

"28 грудня в школі проводилися заходи до новорічно-різдвяних свят, учні 5-8 класів проводили новорічний ранок до 14:00 і Даша, учениця 6 класу, брала активну участь. З 15:00 розпочався новорічне свято для учнів 9-11 класів і Даша була на цьому святі в якості глядача", - розповіла директор школи Лариса Ільницька.

Даша вийшла на сцену і знепритомніла. Вчитель разом з одним із батьків винесли її на свіже повітря. Невідкладну допомогу дитині надавали шкільна медсестра і медсестра геріатричного центру. Більш того, сільська швидка допомога в супроводі шкільної медсестри та заступника директора з виховної роботи повезли Дашу на зустріч районної швидкої.

Нагадаємо, 13-річна українська школярка Ірина Петрашенкоз – справжній герой-рятувальник. Вона вже третій раз витягує потопаючого з води.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Вінниччині 11-річна школярка Анастасія Муха врятувала життя шестирічній дівчинці, витягнувши її з води.

"Знай.uа" писав, "Коли я її витягнув, мені стало страшно": третьокласник розповів, як врятував потопаючу дівчинку.