Учень третього класу врятував дівчинку, яка потонула в басейні, але найбільше злякався, коли її витягнув з води, бо подумав, що вона померла.

Школяр Родіон Калінін з Підмосков'я витягнув з дна басейну потонулу дівчинку, після чого їй надали першу медичну допомогу.

Родіон відпочивав зі своєю мамою на бортах біля басейну після того, як вони поплавали. В один момент до них підбігли і сказали, що з дна потрібно терміново підняти дитину. Тоді хлопчик пірнув у воду і потягнув дівчинку за руку нагору. Його мама допомогла витягнути потонулу, після чого дитину почали відкачувати.

За словами школяра, коли дівчинку витягли, вона була вся синя, через що він перелякався.

"Коли я її витягнув, мені стало страшно. Я думав, що вона не виживе", - розповів Родіон.

Школяр каже, що навчився та добре плавати, тому що їздить на дачу до своїх бабусі і дідуся, які живуть на морі. За його словами, вони і навчили його плавати. Родіон сказав, що хотів би пов'язати своє життя з порятунком людей.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Школяр зазначив, що після того, що сталося він не спілкувався із врятованою і навіть не знає, як її звуть.

У той же час він відмовився називати себе героєм і заявив, що на його місці будь-хто вчинив би так само.

Нагадаємо, 13-річна українська школярка Ірина Петрашенкоз – справжній герой-рятувальник. Вона вже втретє витягує потопаючого з води.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Вінниччині 11-річна школярка Анастасія Муха врятувала життя шестирічній дівчинці, витягнувши її з води.

Також "Знай.ua" писав, на Львівщині школярки врятували жертву "синього кита"