У Вроцлаві (Польща) 30-річний українець з незрозумілих причин спершу напав на жінку з ножем, а пізніше покінчив життя самогубством. Інцидент стався позавчора, 29 грудня о 11:00 за місцевим часом.

За даними місцевих правоохоронців, громадянин України намагався скоїти напад на співробітницю місцевого автовокзалу, але їй вдалося втекти. Зловмисника спіймали і закрили в одному з господарських приміщень, і чекали приїзду силовиків, повідомляє Politeka.

Однак, чоловік, не чекаючи поліцейських, ножем перерізав собі горло. Медики, які прибули за викликом, не встигли врятувати його.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як пишуть місцеві ЗМІ, 45-річна прибиральниця є родичкою українця, який напав на неї з ножем. Але у слідства поки немає інформації, з якої причини він скоїв напад, а пізніше покінчив життя самогубством.

Дивіться: У Польщі затримали двох українців, які жорстоко вбили молоду землячку

Нагадаємо, в Індустріальному районі Харкова знайшли тіло чоловіка із жахливими пораненнями. Як повідомляв "Знай.ua", у Києві на бульварі Тараса Шевченка 30 грудня сталася аваріяза участю легкового автомобіля Mercedes C 400 і автобуса цієї ж марки з військовими номерними знаками. Також "Знай.ua" писав, у російському місті Магнітогорську обвалився житловий будинок, тіла трьох загиблих вже витягли з-під руїн, доля ще 80 людей залишається невідомою