У Києві на бульварі Тараса Шевченка 30 грудня сталася аварія за участю легкового автомобіля Mercedes C 400 і автобуса цієї ж марки з військовими номерними знаками.

За попередніми даними, водія і дівчину-пасажира легковика госпіталізували. ДТП сталося близько 14:10. Очевидці зазначають, що , водій автомобіля Mercedes з дівчиною-пасажиром на високій швидкості рухався по вулиці Терещенківській в сторону вулиці Льва Толстого. Чоловік спробував проскочити на червоний сигнал світлофора на перехресті з бульваром Тараса Шевченка.

У цей момент по бульвару в сторону площі Перемоги рухався автобус з військовими номерами, який відвіз оркестр в філармонію і повертався назад. На перехресті автобус вдарив легковик в лівий бік, від чого його закрутило і викинуло на тротуар.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

В результаті ДТП в автобусі ніхто не постраждав. Після зіткнення з машини вийшов водій і дівчина-пасажир, сіли в автомобіль швидкої допомоги і поїхали в лікарню. На місці працював екіпаж патрульної поліції і "швидка". Деталі події встановить слідство.

Дивіться: У центрі Києва військовий автобус відправив представницький Mercedes на тротуар

Нагадаємо, у Львові сталася страшна аварія з трагічними наслідками: на вулиці Івана Франка водій авто BMW врізався в дівчину, яка сиділа на лаві трамвайної зупинки. Від отриманих травм потерпіла померла.

Як повідомляв "Знай.ua",у Московському районі Харкова 29 грудня дев'ять з п'ятого поверху будинку впала школярка. Також "Знай.ua" писав, у Хмельницькій області сталася страшна ДТП, в ніч з 29 на 30 грудня недалеко від селища Давидківці вантажівка влетіла у покинуте кафе.