У Львові сталася страшна аварія з трагічними наслідками. Так, на вулиці Івана Франка водій авто BMW врізався в дівчину, яка сиділа на лаві трамвайної зупинки. Від отриманих травм потерпіла померла.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції області.

Швидка допомога
Швидка допомога

"Сьогодні близько 6:50 ранку невідомий водій на BMW іноземної реєстрації скоїв наїзд на 25-річну жительку Жидачівського району, яка від отриманих травм померла. Після водій зник з місця пригоди, залишивши автомобіль неподалік зупинки", - повідомили в поліції.

В даний момент копи встановлюють особу водія-утікача, проводять оперативно-розшукові заходи, з'ясовують обставини ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Варто нагадати, що в неділю, 30 грудня, під Києвом сталася масштабна смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це в Facebook повідомляє "ДТП. Київ". ДТП сталося на Гостомельській трасі. У ДТП зіткнулися три авто: KIA, Mitsubishi та маршрутний автобус № 313 Буча-Ірпінь. На місці загинув пасажир Mitsubishi. За даними "Інформатора", він не був пристебнутий і пробив головою скло. Водіїв Mitsubishi і KIA госпіталізовано.

На даний момент на місці події працюють поліцейські і рятувальники, які вирізають загиблого з машини. Повідомляється, що на одній з ділянок дороги Mitsubishi винесло на зустрічну смугу.

Нанадаємо, раніше повідомлялося, що легковий автомобіль з п'ятьма пасажирами в салоні, рухаючись по трасі Київ-Чернігів, не впорався з керуванням і на повній швидкості врізався у вантажівку. Після сильного удару легковик перетворився на купу металу - рятувальникам довелося зрізати дах. Поліція припускає провину дорожніх служб. За кілька хвилин до жахливої аварії тут же сталася ще одна ДТП зі слизького шляху відкинуло на дорожній знак "KIA". Водій сміттєвоза, який їхав позаду, вирішив зупинитися, щоб допомогти витягнути машину.

Нагадаємо, киянка, яка втопила власних дітей, уникне покарання: спливли скандальні подробиці.

Як повідомляв Знай.uа смертельна ДТП з вантажівками перетворила дорогу на пекло на Землі: частини тіла збирали по заметах.

Знай.uа писав, непрацюючий світлофор перетворив автомобілі на місиво: у Києві сталася масштабна ДТП.