Правоохоронці поки не можуть сказати напевно, чи це було самогубство. У Московському районі Харкова 29 грудня дев'ять з п'ятого поверху будинку впала школярка.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на слова прес-офіцера відділу комунікації ГУ Нацполіції в Харківської області Ольгу Грабар.

Дівчину у непритомному стані перехожі побачили біля багатоповерхівки ввечері, близько 21:45 на вулиці Бучми. Очевидці негайно повідомили правоохоронні органи.

За словами речниці, дівчину негайно доставили до реанімаційного відділення Харківської міської лікарні швидкої допомоги: "Попри зусилля медиків, вона померла вранці 30 грудня, не приходячи до тями".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Зі слів матері загиблої поліцейські з’ясували, що дівчина повинна була прийти додому з прогулянки о 21:00. Коли вона не повернулася, жінка вийшла на вулицю її шукати. Від працівників поліції вона дізналася про те, що донька випала з 9 поверху будинку за місцем мешкання. При житті намірів покінчити життя самогубством дівчина не висловлювала", - додала Грабар.

Нагадаємо, 13-річна українська школярка Ірина Петрашенкоз – справжній герой-рятувальник. Вона вже третій раз витягує потопаючого з води.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дитина померла на шкільній сцені: новорічний ранок обернувся жахливою трагедією. В селі Бариш в Тернопільській області школярка втратила свідомість на сцені під час новорічного ранку. Попри усі зусилля медикам не вдалося врятувати дитину.

Даша вийшла на сцену і втратила свідомість. Вчитель разом з одним із батьків винесли її на свіже повітря. Невідкладну допомогу дитині надавали шкільна медсестра і медсестра геріатричного центру. Більш того, сільська швидка допомога в супроводі шкільної медсестри та заступника директора з виховної роботи повезли Дашу на зустріч районної швидкої.

Також "Знай.uа" писав, що у Харкові 15-річна дівчинка викинулася з вікна: медики боролися за життя з останніх сил.