7 січня близько третьої години ночі, у харківському районі Салтівки сталася масова бійка.

Про це жителі Харкова повідомляють в соціальних мережах.

"Масова бійка сталася в кафе ReDi на Широнінців. Було чотири наряди поліції, "перцівкою" вгамовували", - пише очевидець.

У прес-службі харківської поліції підтвердили інформацію. Правоохоронці зазначили, що в бійці брали участь троє чоловіків. Однак патрульним вдалося на місці залагодити конфлікт.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Із заявою в поліцію ніхто не звертався, медична допомога також нікому не знадобилася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові жінку вдарили ножем у спину, вона в лікарні. Медики кажуть, що потерпіла у стабільно важкому стані. За підозрою в ударі ножем поліцейськими був затриманий чоловік.

Повідомлення про злочин поліцейські отримали від лікарів однієї з лікарень Харкова, куди доставили 36-річну харків'янку. У неї діагностовано ножове поранення спини і часткове пошкодження спинного мозку, параліч м'язів мозку, параліч правої ноги та алкогольне сп'яніння.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Україну нещодавно шокувала новина про жорстоке вбивство 19-річної мешканки Новомосковського району, тіло якої знайшли у валізі в сміттєвому баку на проспекті Героїв в Днипре.

Результати судово-медичної експертизи свідчать про те, що смерть дівчини настала з-за механічної асфіксії (удушення - ред.). Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби днипровской поліції.

"Знай.uа" писав, що екс-боксер, а нині обвинувачений у вбивстві співробітника Управління державної охорони в Києві Петро Очеретяний, поділився своєю версією розвитку конфлікту.

Прес-секретар прокуратури Надія Максимець розповіла про причини конфлікту, в ході якої підозрюваний завдав смертельний удар Василю Хмелюку.

Як вона сказала: "Це була словесна перепалка між підозрюваним і людьми, які під'їхали на машині. За його словами, вони мало не задавили його собаку. Він зробив їм зауваження. У ході перепалки підозрюваний наніс удар".