У мереж з'явилося відео із захопленого терористом літака російського "Аерофлоту", який здійснив вимушену посадку у Ханти-Мансійську.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Наразі відомо тільки те, що після приземлення і терорист, і пасажири перебувають на борту.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Пасажирам захопленого літака ніхто нічого не пояснює. Про те, що у екіпажу проблеми, люди дізналися після приземлення, коли зайшли з телефонів в інтернет. Паніки на борту немає, але знімати відео стюардеси заборонили", - йдеться у повідомленні.

Командир захопленого літака зробив оголошення пасажирам. Він закликав усіх зберігати спокій і сказав, що "екіпаж чекає дозаправку, це займе 15 хвилин".

Про це вдалося дізнатися із дописів захоплених пасажирів у мережі. Іншої інформації з борту літака наразі не надходило.

Також стало відомо про те, що силовики оточили і частково евакуювали людей із аеропорту Ханти-Мансійська. Наразі Росгвардія шикується у колони, ситуація вкрай напружена.

Пізніше з'явилася інформація про штурм літака та затримання зловмисника. Ним виявився п'яний пасажир, пишуть у мережі.

Нагадаємо, у вівторок, 22 січня, стало відомо про збройне захоплення російського літака компанії "Аерофлот" рейсу Сургут-Москва та вимушену зміну маршруту.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash з посиланням на скупу інформацію з борту та публікує фото.

У повідомленні йдеться, що один з пасажирів рейсу Сургут - Москва несподівано дістав зброю та зажадав направити літак до Афганістану.

Дані сервісу FlighRadar, який відстежує рух літаків в повітряному просторі, свідчать, що борт розвернувся. Станом на 13:17 за Києвом, літак сідає в Ханти-Мансійську.

За даними ЗМІ, викрадачем житель російського Сургута Павло Шаповалов, звідки відправився літак. Журналісти стверджують, що він озброєний.

Як повідомляв раніше Знай.ua, боїнг 707 розбився в Ірані, поблизу столиці - Тегерану.

Також Знай.ua писав про те, що у Німеччині розбився літак.