Автомобіль віце-прем'єр-міністра Польщі потрапив в аварію на півдні країни. Легковик не вписався в поворот.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, інцидент стався 13 січня в місті Краків.

Прес-секретар держслужби охорони Богуслав Пьюрковский заявив, що винуватцем ДТП є водій автомобіля. Транспортний засіб отримав незначні пошкодження кузова. Правоохоронці виписали водію штраф.

Пьюрковский в свою чергу запевнив, що водій, який спричинив аварію, має великий досвід і стажем роботи.

"Інцидент не позначився на безпеці особи, що охороняється" , - запевнив він, не ставши уточнювати, хто з чиновників їхав на автомобілі та чи перебував там взагалі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У той же час, за даними радіостанції RMF FM, в автомобілі знаходився віце-прем'єр Ярослав Говін, який, очевидно, прямував на з'їзд своєї партії "Згода", який проходить в Кракові.

Ярослав Говін

Аварії з чиновниками в Польщі не рідкість. Так, в жовтні в аварію потрапив кортеж на той момент віце-прем'єрки Беати Шидло. Сама вона при цьому не постраждала.

Нагадаємо, в Аргентині кабіна ліфта з людьми впала в шахту ліфта. У тому числі в ліфті перебував чиновник країни.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Сполучених Штатах Америки сталася страшна авіакатастрофа. Так, недалеко біля військової авіабази "Энглин" ВВС США зазнав аварії легкомоторний літак Beechcraft Be-60. Відомо, що на борту літака перебувало чотири людини.

Також "Знай.uа" писав, у Венесуелі стався потужний землетрус. Найбільше постраждала столиця країни Каракас. У результаті сильних підземних поштовхів ледь не впав хмарочос, який зараз перебуває в аварійному стані.