У київському метро пасажир впав з платформи на рейки на станції метро "Гідропарк". Про це повідомила речниця начальника КП Київський метрополітен Наталія Макогон:

"Чоловік був виявлений на залізничних коліях, він не постраждав, його передали співробітникам поліції. Зараз обставини з'ясовуються", - зазначила Макогон.

Як стверджують очевидці НП, на станції метро "Гідропарк", чоловік, впавши на рейки, не постраждав, люди допомогли піднятися на платформу станції.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Через це ПП затримка поїздів на червоній гілці київського метро склала близько 5 хвилин, зараз графік роботи складів метро на червоній гілці метро дотримується в звичайному режимі.

Цікаво, що свого часу для уникнення трагічних наслідків та спроб суїцидів столична влада планувала запозичити досвід закордонних колег і встановити прозорі бар'єри у небезпечних місцях підземки.

Чи грошей не вистачило, чи ініціативу ніхто не підтримав, але новацій у метро поки не бачимо.

Ще одна проблема – любителі селфі. Отримати яскравий кадр у метро бажають чимало підлітків, тому нерідко лягають у вільне місце між платформою та бар'єром, забуваючи про напругу, котра використовується під час руху вагону. Для цього запустили рекламну кампанію соціального спрямування під назвою "Гусь в метро", де описані основні правила поведінки пасажирів, в тому числі – заходи безпеки.

Дивіться: Чоловік впав під потяг метро у Києві

Нагадаємо, у Києві на центральному залізничному вокзалі починає роботу нова Сервісна служба Національної поліції України.

Як повідомляв "Знай.ua", в центрі Києва військовий МАЗ врізався в Renault. Також "Знай.ua" писав, в Дніпровському районі Києва виявили труп чоловіка.