У п'ятницю 1 лютого в Росії помер відомий диктор Центрального телебачення, ведучий програми "Время", Євген Суслов.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook телеведуча Алла Данько.

"Сьогодні помер Євген Суслов - диктор Центрального телебачення, заслужений артист РРФСР. Сумуємо". написала Данько у п'ятницю

Сегодня умер Евгений Суслов- диктор Центрального телевидения, заслуженный артист РСФСР. Скорбим .

Geplaatst door Алла Данько op Vrijdag 1 februari 2019

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Суслов народився 10 жовтня 1937 року. У 1962 році він почав працювати диктором на Центральному телебаченні. Зокрема вів трансляції військових парадів, святкових демонстрацій та інших заходів. Він пропрацював на телебаченні понад 30 років.

Нагадаємо, що в Англії раптово помер відомий комік, письменник і актор Джеремі Харді. Артист пішов у кращі світи у віці 57 років. Про смерть Харді повідомляє "Бі-бі-сі" в п'ятницю, 1 лютого, з посиланням на публіциста актора Аманду Емері.

"Він був вірним до кінця своїм принципам, якими керувався,намагаючись зробити світ гуманнішим і смішнішим. Багатьом людям, яких він надихав і які сміялися разом з ним, буде дужебракувати Джеремі", - написала публіцистка.

Зазначається, що Джеремі Харді помер в присутності своєї дружини і дочки. Причиною раптової смерті стало онкологічне захворювання.

Раніше портал писав, що на 88 році помер почесний громадянин міста Берегово Отто Людвиґович Шобер.

Отто був відомим режисером-постановником, журналістом, культурним та громадським діячем, він удостоєний звання заслуженого працівника культури України, став лауреатом премій "Ержебет" і "Сильванія" (Угорщина).

Отто Шобер народився в Ужгороді в 1932 році. З приходом радянської влади його батько був депортований до Сибіру, де загинув у трудовому таборі. Мати була звільнена з посади вчителя, в результаті дитинство було надзвичайно важким.

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 січня 2019 року при загадкових обставинах помер відомий український журналіст Микола Бабич

Також Знай.ua писав, помер зірка легендарного "Термінатора" Дік Міллер.