Олена Зайцева, яку звинувачують у скоєнні смертельного ДТП в Харкові, може вийти "сухою з води", пише

Про це журналістка Тетяна Доцяк написала на своїй особистій сторінці у Facebook.

За її словами, завершення резонансної справи може обернуться на користь Зайцевої і вона може вийти на свободу. А як приклад журналістка розповіла історію про схожу аварію, яка сталася кілька років тому.

У 2013 році в Харкові сталася дуже схожа аварія з двома автомобілями KIA. Тоді по справі проходив той же прокурор, що і на суді над Оленою Зайцевої, Валерій Бухан.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Доцяк нагадала, що шість років тому бежева KIA повертала на перехресті, закінчуючи поворот. У цей час на великій швидкості в транспортний засіб влетіла чорна KIA — ось удару чорну відкинуло в бік, автомобіль збив світлофор, перевернувся та полетів на зупинку, де стояли люди. В результаті ДТП — двоє загиблих, один постраждалий.

"На бежевій КІА, скажімо так, хлопець зі звичайної бідної сім'ї Денис Юрченко. Водій чорної — Владислав Заратуйко — той, яких називають мажорами. В його машині курсанти МВС з родичами "в погонах". Свідки відразу скажуть, що "мажор" як грав у шахи, перелаштовувався зі смуги в смугу, вилетів на перехрестя на великій швидкості, на заборонний сигнал світлофора та ще й з правого ряду. Помітити його і зреагувати на нього водій бежевою КІА не міг. Все це підтвердять і в суді", – написала журналістка.

Доцяк також заявила, що прокурор Бухан висунув звинувачення лише одному водію KIA – Юрченко. А так званий "мажор" Заратуйко проходив у справі лише як свідок.

Нагадаємо, що Зайцева вийде на свободу: у справі помітили "маленьку хитрість", яка врятує дівчину.

Раніше портал "Знай.uа" писав: ДТП з Зайцевої: поліція вирішила почати все заново, українці в шоці.