В Київському районному суді Харкова відбувся прорив. Суддя Віктор Попрас оголосив про завершення стадії допиту експертів та про перехід до судових дебатів.

Суддя оголосив, що дебати почнуться 6 лютого 2019 року в 14.00 і орієнтовно затягнуться на кілька днів. У дебатах може брати участь в тому числі і потерпіла сторона сім'ї загиблих, постраждалих і представники.

Представники обвинувачення не заперечували проти дати 6 лютого. Адвокат підсудної Зайцевої Юлія Козир заявила, що їх влаштує дата 6 або 11 лютого.

Судові дебати — одна з завершальних стадій судового засідання. Після дебатів процедура передбачає виступ підсудних і оголошення вироку.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

ДТП в Харкові відбулося 18 жовтня 2017 року. Біля пішохідного переходу Volkswagen Touareg Геннадія Дронова зіткнувся з автомобілем Lexus Олени Зайцевої і виїхав на тротуар. Там були насмерть збили п'ять пішоходів, ще одна постраждала померла в лікарні. На лаві підсудних двоє водіїв. Справа слухається в суді з лютого 2018 року.

Нагадаємо, що Зайцева вийде на свободу: у справі помітили "маленьку хитрість", яка врятує дівчину.

Судово-медичного експерта не передали жодного документа про знайдені опіати або огляд наркологом фігурантки ДТП у Харкові Олени Зайцевої.

Раніше портал "Знай.uа" писав: ДТП з Зайцевої: поліція вирішила почати все заново, українці в шоці.

Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи відправило до суду висновок, згідно якого експерти знову не змогли визначити, чи фігурантка смертельного ДТП Олена Зайцева під впливом опіатів у момент аварії.

Цю інформацію повідомила адвокат потерпілих Лариса Матвєєва в Київському райсуді, передає місцеве видання МГ "Об'єктив".

Як повідомляв "Знай.uа" подруга Зайцевої зробила заяву, від якого в суді остовпіли, це може змінити все.

Одна з потерпілих у смертельному ДТП на харківському Сумської вирішила повністю відмовитися від претензій до винуватиці – Альоні Зайцевої.

Про це повідомляє адвокат Олени Євген Мельниченко, повідомляє Politeka.

Як стверджує правозахисник, претензій до Зайцевої у Марини немає. Сама Марина перебувала в машині на момент ДТП.