В Чернівцях стався резонансний інцидент з участю ветерана АТО. Як з'ясували журналісти «Фрази», водій маршрутного таксі накинувся на пільговика з кулаками.

ТСН передає, що демобілізованого бійця, який повертався з госпіталю, маршрутник навіть не став слухати, а просто виштовхав з салону, після чого провів «роз'яснювальну роботу» вигляді фізичного впливу.

Повідомляється, що на місце конфлікту оперативно прибули бойові побратими потерпілого, які спробували розібратися в причини агресивної поведінки водія. Однак, маршрутник сам став на всьому звинувачувати потерпілого, який, за його словами, не мав при собі посвідчення пільговика.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тим не на нестриманої водія написали відразу дві скарги ‒ в обласну адміністрацію і поліцію.

Нагадаємо, соціальних мережах набирає обертів скандал, пов'язаний з водієм київської маршрутки, який назвав учасника АТО вбивцею, про що повідомляє Kyiv INFO.

Обурливий випадок стався в суботу, 5 січня, коли в маршрутне таксі №408 (АА 2359) близько 12:20 зайшов чоловік. Він показав посвідчення учасника бойових дій, один водій громадського транспорту навідріз відмовив у пільговому проїзді. Він аргументував свої дії тим, що, як він висловився, "бандерівські корочки" вже давно не ходять, а плата за проїзд має стягуватися з усіх пасажирів.

Як повідомляв раніше Знай.uа у мережу злили подробиці чергового скандалу з пільговим проїздом, який цього разу відбувся у Житомирі між водієм маршрутки та ветераном АТО.

За словами постраждалого учасника АТО, десантника Адрія Лисака, водій міської маршрутки нахамив йому, коли той пред'явив посвідчення учасника бойових дій.

Знай.uа писав про те, що маршрутник Львів в черговий раз шокував Україну.

Маршрутник Львова в черговий раз шокував Україну. Цього разу водій маршрутного таксі №13 нібито не захотів безкоштовно везти неповнолітнього.