Кореспонденту УНІАН у Сторожецькой центральної районної лікарні повідомили, що двох юнаків було знайдено сьогодні вранці, 16 лютого, в місті Сторожець поблизу будівлі на вулиці Матросова.
Одному юнакові було дев'ятнадцять років, другому - сімнадцять. Перший загинув на місці, другого лікарі госпіталізували з переохолодженням та політравмою. Медики кажуть, що хлопець у дуже важкому стані, але при свідомості.

Обидва юнаки є учнями Сторожинецької гімназії.

У прес-службі обласної поліції, в ході першочергових слідчих дій було встановлено, що юнаки намагалися вчинити самогубство, і одному з них це вдалося. На місце події вже направлені працівники ювенальної превенції місцевого відділу поліції та обласного управління.

За фактом самогубства відкрито кримінальне провадження. Триває досудове слідство.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Місцева поліція встановлює причини і обставини трагічного випадку.

Нагадаємо, Загадкове самогубство солдата-строковика поставило всю Україну на вуха

"Знай.uа" повідомляє, війна на Донбасі забрала життя понад трьох тисяч мирних людей. Так дані оприлюднили представники Управління Верховного комісара ООН по ситуації з правами людини в Україні. У звіті вказують цифру 3 тисячі 23 людини – рівно стільки мирних громадян загинули, починаючи з 2014 року, коли окупанти вдерлися на Донбас і по сьогоднішній день.

Як повідомляв "Знай.uа", Підліток вирішив піти з життя у прямому ефірі: все, з мене досить.15-річний підліток наклав на себе руки прямо в прямому ефірі. Перед цим він написав передсмертну записку, в якій все пояснив.