Нещодавно у Львівській області затримали чоловіка, який контрабандою провозив наркотики та психотропні речовини в Україну і тут продавав.

Затриманий протягом достатнього часу вдавав, що він підприємець, який займається міжнародними грузовими перевезеннями. Насправді ж він налагодив зв'язки із кримінальними авторитетами у Західній Європі. Звідти він привозив до України екстезі, кокаїн та героїн і продавав його у Львові та області.

38-річний чоловік укладав серйозні угоди та став чи не найвпливовішим наркобароном у області - у нього вилучили 100 грамів МДМА, 250 грамів кокаїну, 330 грамів героїну. Також у злочинця вилучили пістолет з патронами та 2 карабіна.

Судитимуть чоловіка за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), яка передбачає міру покарання: позбавлення волі строком до 12 років із вилученням майна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що українці схопили геніального шахрая: півтора мільйони за хвилину. У повідомленні говориться, що ошуканий житель Дніпра відразу звернувся в поліцію, після чого правоохоронні органи за кілька днів встановили особу зловмисника. Ним виявився 28 - річний житель Хмельницька.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Одеській області грабіжники розбилися ДТП, тікаючи з місця злочину з награбованим. Карма наздогнала зловмисників сама – поліція не встигла втрутитися. Про цікавий випадок з трагічним фіналом написав начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

У ніч з 6 на 7 лютого троє грабіжників проникли в приватний будинок у селі Білгород-Дністровського району. Вони випиляли металеву решітку, зламали вікно і проникли в приміщення. Господарі були вдома, зловмисники побили і зв'язали їх, а потім викрали $12000, ₴30000 і ювелірні прикраси.

Також "Знай.ua" писав, що Зайцева "купувала" мовчання жертв ДТП у Харкові: українці вимагають кривавої помсти за скалічені життя. Днями у Харкові відбулося чергове судове засідання у справі ДТП на Сумській, за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.