16 лютого в покинутому будинку в селі Нетайлово (Донецька область), виявили склад боєприпасів. Під час їх розмінування стався вибух: рятувальник загинув на місці, а троє поліцейських отримали важкі травми. Двоє постраждалих передали лікарям Дніпра.

Відразу після цього, на місці вибуху працювали співробітники слідчо-оперативної групи, які виявили гранати і патрони. Яка причина і який саме боєприпас вибухнув, на даний момент,невідомо. Серед поранених був співробітник Нацполиції Києва і двоє співробітників Дружківського відділення поліції. Про це повідомляє Донецьке управління Національної поліції.

Копи отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості. За вказівкою голови Нацполиції, двох постраждалих доставили в Дніпро за допомогою санавіації. Найтяжчий стан на даний момент у 21-річного слідчого. За його життя борються медики військового госпіталю в Дніпровської області.

Єдиний загиблий рятувальник - 48-річний Олег Моргун був начальником караулу 75-ї державної пожарно-рятувальної частини. Чоловік працював рятувальником більше 20 років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За фактом події почато досудове розслідування за частиною 3 статті 258 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, найпотужніший вибух на Донбасі: склад боєприпасів злетів у повітря

"Знай.uа" повідомляв, потужний вибух прогримів в центрі Парижа: є постраждалі

Як раніше писав "Знай.uа" потужний вибух прогримів в житловому будинку Маріуполя: є загиблі