"Інформатор" передає, що самарський відділ поліції проводить слідчі дії по кримінальному провадженню, який був відкритий за фактом розтрати бюджетний коштів в особливо великому розмірі.

Головними фігурантами впровадження "Гідроспоруди" і ТОВ "Центр реконструкції та дизайну".

У минулому році КП "Гідроспоруди" виграло тендер на 72,8 млн. гривень на обслуговування зливової каналізації. В якості субпідрядника комунальники залучили ТОВ "Центр реконструкції та дизайну" та перерахували фірмі 68, 4 млн. гривень.

Сама фірма не мала необхідної техніки для виконання робіт з очищення зливової каналізації. Слідчі думають, що для виконання робіт було залучено комунальна техніка, а саме машини, які прочищають канали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Фірма виплачувала заробітну плату людям, які навіть не були в курсі, що працюють у ТОВ "Центр реконструкції та дизайну". Один із співробітників фірми був влаштований без його відома, він був пенсіонером.

Засновник фірми – Геннадій Полонський. Влітку 2017 року він разом з сином нардепа Юрія Берези, Максимом Березою , став засновником спортивного клубу "Дніпро - 1".

У цьому році КП "Гідроспоруда" субпідрядником задіяло ПП "Виробнича комерційна фірма "Мегабуд", яка зареєстрована в сусідньому офісі з ТОВ "Центр реконструкції та дизайну". Судячи з нового договору, приватне підприємство повинно отримати 58 млн. гривень.

Нагадаємо, що Комунальники залили киян "віскі з колою".В Оболонському районі Києва весь тиждень поспіль з кранів тече коричневого кольору вода. Підтвердження тому нещодавно оприлюднили на сторінці "Київ оперативний" у Facebook.

Також "Знай.ua" комунальники зіпсують українцям безвізовий свято.Довгоочікуваний безвиз значно полегшив українцям поїздки за кордон. Однак для деяких громадян щастя тривало ндолго. Все частіше з'являються випадки, коли людей розгортають на митниці. І все з-за банальних боргів державі.

Нещодавно "Знай.uа" писав, Комунальники отримали стусана від активістів: нас затопить, поки ви розбираєтеся