У Львові співробітники правоохоронних органів затримали терориста, який повідомляв неправдиву інформацію про мінування будівель. Про це свідчить повідомлення відділу комунікації поліції Львівської області.

Все почалося десятого лютого цього року близько першої ночі. У відділення поліції надійшов сигнал від аноніма. Виявляється, зловмисник повідомив про замінування одного з львівських гуртожитків.

Зрозуміло, на місце можливої трагічної події виїхали експерти-вибухотехніки, співробітники правоохоронних органів, патрульні та інші служби.

В результаті повідомлення, поліцейські вивели з будівлі гуртожитку п'ятдесят шість осіб. Після проведених робіт, а саме ретельного огляду будівлі і території, фахівці заявили, що ніякої вибухівки виявлено не було. Так, стало зрозуміло, що хтось просто вирішив пожартувати.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Зі слів правоохоронних органів, вони знайшли зловмисника і затримали. Відомо, що ним виявився дев'ятнадцятирічний хлопець, який проживав в даному гуртожитку. Всі докази у нього вилучили. Примітно, що хлопець раніше вже був судимий.

У своє виправдання молодий чоловік сказав лише, що хотів пожартувати. Тепер йому не до жартів. За фактом інциденту, було відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті двісті п'ятдесят дев'ятої Кримінального кодексу України.

Відповідно до даної статті, молодому хлопцеві загрожує позбавлення волі строком від двох до шести років. Так як у нього вже була судимість, навряд чи суд буде лояльним до нього, навіть незважаючи на такий юний вік.

Нагадаємо, в українській столиці через мінування закривають усі супермаркети мережі "Сільпо". Члени нацорганізації вимагають зупинити фінансування тероризму та вбивства українських солдатів за рахунок коштів, які виводяться з України через цей ТРЦ.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в київському гуртожитку університету КНЕУ пожежа. Постраждалих в результаті спалажу немає.

Знай.uа писав, студента з України залишили на вулиці за чесність. Його не пустили в гуртожиток після скарги на погані умови, хоча за все вже було заплачено.