На Харківщині співробітники Служби безпеки України викрили і затримали на отриманні хабара військовослужбовця Харківського прикордонного загону. Про це повідомляють у прес-службі СБУ.

З'ясувалося, що інспектор відділу Прикордонної служби вимагав у чоловіка 800 доларів. За такі гроші він обіцяв не приймати заходів правового реагування при перенаправленні громадянином через кордон України через територію РФ підакцизних товарів поза прикордонно - митним контролем.

В СБУ зазначили, що в рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України прикордоннику оголошено підозру у скоєнні злочину. Питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу підготовку клопотання про відстрочку від посади на Харківщині вже вирішується.

Нагадаємо, що копа-вимагача упіймали при отриманні хабара.У Києві співробітники місцевої прокуратури і поліції затримали при отриманні хабара сержанта взводу № 1 роти забезпечення безпеки дорожнього руху.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, силовики схопили великого поліцейського чинушу: надовго поїде валити ліс.У Києві при отриманні хабара в 34 тисячі доларів затримано виконуючий обов'язки начальника одного з територіальних відділів Нацполіції. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Знай.uа" повідомляв, лікарі оцінили життя ветерана АТО в 1,5 тисячі доларів: СБУ не пробачила.Правоохоронцям Києва вдалося затримати медиків, які вимагали у ветерана АТО хабар в обмін на оформлення групи інвалідності.