У дворі приватного будинку в селі Черкаські Тишки Харківській області прогримів вибух.

Про це повідомляють у головному управлінні Нацполиции Харківської області.

Надзвичайна ситуація сталася 16 лютого в 2:00.Невідомі кинули у двір приватного будинку предмет, який вибухнув. Постраждалих, на щастя немає.

В поліції заявив 43 - річний чоловік. Він директор фермерського підприємства. Чоловік розповідає, що бачив двох чоловіків, які тікали з місця пригоди. На місце виїжджало керівництво, слідчо - оперативна група місцевої поліції та експерти - вибухотехніки. Були вилучені речові докази.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зараз встановлюються особи зловмисників та їх місцезнаходження. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, дніпровець підірвав власний автомобіль.У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати себе і дружину гранатою, а потім підірвав свій автомобіль. Про це повідомляє прес-служба поліції у Дніпропетровській області.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Теракт біля поліцейської дільниці: вибухи і постріли не припиняються.У центрі портового міста Чехбахар на березі затоки Омана прогримів потужний вибух. Як пишуть місцеві в соціальних мережах, вибухи і постріли лунають в районі поліцейського управління, оприлюднили фото з місця.

"Знай.uа" писав, що Київ оглушив потужний вибух: перші кадри.Українська столиця затряслася від потужного вибуху. Так, на вулиці Золотоворітській, 7 місцеві мешканці поскаржились на неприємний короткий сильний звук. В результаті інциденту один чоловік отримав поранення.За інформацією поліції, бездомний розвів багаття, щоб створити джерело тепла. Однак через деякий час пролунав вибух. Про це пишуть київські ЗМІ.