Два роки тому, в 2017 році, в одній із квартир Львова стався жахливий інцидент. Повідомляється, що мати посварилася зі своєю донькою. В ході сварки син схопив ніж і практично зарізав свою сестру. На допиті чоловік визнав свою вину і розповів, що сестра завжди ображала їх маму і тому він вирішив заступитися.

Мама так само розповіла, що неодноразово зверталася до дільничного з претензією про те, що її дочка постійно ображає і піднімає на неї руку. Тим не менш заяву в правоохоронні органи жінка не писала і експертизи не робила, мовляв, не хотіла, щоб дочку посадили у в'язницю.

Відомо, що братові потерпілої на момент інциденту було шістдесят років і раніше він вже відбував покарання в не таких віддалених місцях. Проте суд взяв до уваги слова матері і пом'якшив вирок. Незважаючи на пом'якшення, підсудного засудили до п'яти років позбавлення волі. Потім були звернення в Апеляційний суд, але він залишив запобіжний захід у вигляді позбавлення волі строком на п'ять років. На даний момент він знаходиться у в'язниці.

На цьому ця моторошна історія не закінчилася. Постраждала сестра, якій сорок чотири роки, подала на брата позов в суд з проханням відшкодувати збитки на лікування. Плюс до всього, жінка хотіла отримати від родича сто тисяч гривень за моральну шкоду.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Один із судів Львова повідомляє, що на засідання ніхто не прийшов. Тим не менш жінці дійсно потрібно компенсувати збиток, так як вона серйозно постраждала.

Суддя Шевченківського районного суду задовольнила позов, але зобов'язала виплатити винного шістдесят тисяч сімсот гривень.

Нагадаємо, у Кременчуці неповнолітня дівчина зарізала нареченого мами. Дівчинці загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у Львові син зарізав рідну матір. Зловмисника затримали біля під'їзду. Чоловікові загрожує серйозне покарання у вигляді позбавлення волі.

Знай.uа писав, бабуся зарізала внучку і кинула тіло в духовку. Страшну знахідку виявив брат.