24 лютого жителі одного з будинків, які розташовані на вулиці Данила Галицького, виявили тіло чоловіка, який лежав на сходах і не подавав ознаки життя. На місце відразу викликали швидку допомогу та поліцію.

Медики констатували смерть. Померлого відразу вдалося впізнати – ним виявився 48-річний житель міста Дніпро. Про те повідомляє "Інформатор".

Слідів насильницької смерті на тілі чоловіка виявлено не було. Відомо, що він випивав. Швидше за все, це і стало причиною смерті. Але з'ясувати точну причину смерті буде можливо тільки після проведення експертизи.

Патрульними на місце події була викликана слідчо - оперативна група та судово - медичні експерти. Вони розбираються в деталях того, що сталося.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, що киян налякав труп під багатоповерхівкою.У понеділок, 13 серпня, на головному проспекті Києва перехожі виявили труп, який лежав під вікнами багатоповерхівки.Інцидент стався за адресно. проспект Перемоги, 89-а. За інформацією джерела, хтось випав з вікна, труп лежить під вікнами будинку, накритий чорним пакетом, працює поліція і лікарі швидкої допомоги.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що страшний подарунок: у Києві в святковій упаковці знайдений труп дитини.Як виявилося, в упаковку був замотаний труп немовляти. Після виявлення жахливої знахідки, люди одразу ж зателефонували в поліцію.

"Знай.uа" писав, що вбив себе і дочка: моторошна історія вразила всю Україну.У неділю, 5 серпня, в Житомирській області в лісовому масиві поблизу села Кам'янка місцеві жителі виявили автомобіль, в якому знаходилися трупи чоловіка та його неповнолітньої доньки.