У Бердянську недалеко від третього пляжу знайшли труп чоловіка в сірому "Хюндаї". Пізніше виявилося, що чоловік був таксистом. Загиблого звали Олексій Бондар і він працював на автовокзалі "від бордюру" на одну з місцевих компаній.

Прохожі стверджують, що бачили, як від машини загиблого відбігав молодий чоловік. Але чоловіка, який підозрюється у вбивстві поки не затримали. "Бердянськ 24" пише, що свідків просять телефонувати за номером 102.

Нагадаємо, що під Києвом неадекват забив нещасну до смерті і пішов спати: вона просто сказала "ні".У Київській області затримали чоловіка, який жорстоко вбив жінку на будівництві. Йому загрожує довічне ув'язнення. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Київській області."Два дні знадобилося працівникам Києво-Святошинського відділу поліції, щоб встановити підозрюваного у вбивстві. 28-річний житель Полтавщини затримано в порядку ст. 208 КПК України та за скоєний злочин йому загрожує довічне ув’язнення", - йдеться в повідомленні.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що нарвалася на звірів: підле вбивство потрясло всю Україну.На території Одеської області мисливці-браконьєри вбили сокола-балабана (Falco cherrug), занесеного в Червону книгу, біля с. Нерушай. Про це написав Максим Гаврилюк в Facebook. "У червні 2017 ми одягли два передавача на соколів-балобанов (Falco cherrug) в Одеській області для вивчення міграції цих рідкісних птахів. На це було витрачено тиждень сил в експедиції, чималу суму грошей і поламаний автомобіль. Але результат того вартий, думали ми", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Знай.uа" повідомляв, що Звіряче вбивство у Харкові: клієнт жорстко розправився з таксистом, фото 18+.У Харкові сталася кривава трагедія. Так, 11 лютого, невідомий позбавив життя таксиста. Відомо, що загиблий був водієм автомобіля "Hyundai" державний знак "АХ1898ВА". Після скоєння злочину підозрюваний зник. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.