У Києві сталася кривава ДТП за участю «швидкої допомоги». Жертвами, як передає видання Lb.ua у п'ятницю, 1 березня стали троє людей. Аварія сталася в ніч на п'ятницю, близько 00:00. Місце події – Броварський проспект. Не поділили дорогу автомобіль медиків Peugeot і легковик ZAZ Vida. Ще троє людей отримали поранення.

За словами очевидців, на частині дороги, де проводилися будівельні роботи, автомобіль ZAZ виїхав на зустрічну смугу і лоб у лоб протаранив швидку.

Дві жінки і чоловік, які знаходилися в автомобілі, загинули на місці. За попередньою інформацією - це були батьки з дочкою. Щоб дістати їх тіла, знадобилася допомога рятувальників ДСНС.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

В швидкої, крім водія перебувало двоє медиків і пацієнт, якого везли в лікарню.

Лікарів і пацієнтів госпіталізували, водій не постраждав. Обставини ДТП з'ясовують правоохоронці.