Поліція міста Одеса перевіряє повідомлення про замінування Київського районного суду

Інформація про можливу НП надійшла на 102 о 10:33. На даний момент будівля на вулиці Варненскй евакуювали, навколо виставили охорону. Про це повідомляє ГУ НП області.

Вибухотехніки і кінологи обстежують приміщення та прилеглу територію на наявність вибухівка. На місці працює опергрупа поліції.

Нагадаємо, що в гімназії Харкова страшне ПП: заняття зірвані, в мережу просочилися фото.У Харкові невідомий вранці понеділка, 14 січня, подзвонив в поліцію і повідомив про замінування однієї з елітних шкіл: гімназія №163, що на вулиці Луї Пастера, 330, скасувала заняття, на місці працюють правоохоронці та вибухотехніки. Фахівці досліджують будівлю та територію школи в пошуках небезпечної вибухівки, пише місцеве видання "Місто Х", що висвітлює події в Харкові. Є надія на те, що цей дзвінок – звичайне хуліганство, яких багато, і що школярі зможуть незабаром повернутися до занять.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що у Києві замінували популярну мережу супермаркетів: евакуюють всі магазини.28 листопада стало відомо, що на лінію 102 надійшло повідомлення про замінування магазину Сільпо в Києві. Про це повідомляє KievOperativ. Повідомляється, що який саме магазин замінований анноним не сказав, тому на даний момент проходить евакуація всіх магазинів в Києві під цією назвою. "На лінію 102 надійшло повідомлення про замінування магазину Сільпо в Києві. Якого саме анноним не сказав, тому на даний момент проходить евакуація всіх магазинів у місті під цією назвою", - сказано в повідомленні порталу.

"Знай.uа" повідомляв, що Свято той же день другий: жорстку акцію націоналістів під Ocean Plaza зняли на відео.В українській столиці 27 листопада з раннього ранку під будівлею ТРЦ Ocean Plaza представники націоналістичних організацій влаштували нову акції протесту. Так, активісти принесли під вхід торгового центру шини і палять фаєри, а також молоді люди прикрасили вікна будівлі фарбою.Відомо, що під будівлею торгового центру знаходяться півсотні людей. Багато з них - це представники організації "Сокіл".