Вибух стався 2 березня в 15:05, а про це повідомляє облуправління Нацполіції.

У повідомленні йдеться, що працівники служби проводили ремонтні роботи водопроводу. В результаті вибуху загинув робітник організації. Інформація внесена до журналу єдиного обліку Новобаварского відділу поліції. Всі обстоятельсва події встановлюються.

Нагадаємо, що На київському заводі пролунав вибух: є жертви.У Київській області в Узині на території цукрового заводу прогримів вибух артилерійського снаряда. У результаті поранень один чоловік загинув. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції в Facebook.В Узині, на території цукрового комбінату стався вибух. Встановлено, що вибуховий пристрій було викопано на полі під час збирання цукрових буряків. Вибух боєприпасів стався від механічного пошкодження, коли працівник заводу пошкодив його лопатою", - йдеться в повідомленні поліції.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Потужний вибух прогримів в центрі Парижа: є постраждалі.У центральній частині Парижа стався вибух. Про це 12 січня повідомила префектура поліції.Очевидці повідомляють, що вибух стався в пекарні на вулиці Тревиз, за даними поліції, є постраждалі.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Знай.uа" писав, що На момент вибуху машини чеченського добровольця Тимура Махаурі в Києві, в салоні з ним знаходилася Наталія Целовальнікова зі своєю дочкою. Жінка не має відношення до модельного бізнесу, як про це писали раніше у ЗМІ. Про це розповів один із її знайомих, - пише Politeka. За словами чоловіка, постраждала родом з Донецька. Моделлю вона ніколи не була, хоча стежила за своєю зовнішністю і тим самим змусила думати, що вона знаменитість.Жінка розлучена, виховує доньку, за яку з чоловіком довго тривала війна. Зараз Наталя в реанімації, її стан важкий. У лікарні вже приїжджав її колишній чоловік і родичі, які попросили лікарів не розголошувати інформацію про її стану. ЗМІ писали, що жінки повинні ампутувати ногу, також вона отримала серйозні опіки.