Автомобіль заступника міністра інфраструктури Закарпаття Віктора Довганя вилетів у кювет. Інцидент трапився через ями на дорозі.

Про це чиновник розповів на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Дорогами сонячного Закарпаття - 12 годин в машині: Львів — Рахів — Солотвино — Мукачеве — Ужгород — Свалява — Львів. Повна відсутність дорожнього покриття на Н09, дорога вздовж державного кордону з Румунією та з‘єдную декілька районів. Наша машина навіть через яму вилетіла в кювет, добре що швидкість була 20 км/год і тільки вирвало колесо", - зазначив Віктор Довгань.

Заступника міністра інфраструктури Закарпаття також висловив свою думку про те, яку дорогу варто ремонтувати першочергово. За його словами головний акцент потрібно зробити на трасі "Київ-Чоп" та "Мукачево-Рахів".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Він також розповів, що Міністерство інфраструктури домовилося з румунами про фінансування моста через Тису в Білій Церкві.

"Домовились з румунами про фінансування мосту через Тису в Білій Церкві. Існуючий дерев‘яний міст треба як пам‘ятку архітектури залишити пішоходам. Радію за рідну Львівщину - за останні 5 років чудові дороги Львів - Чоп та Львів - Івано-Франківськ, треба робити північний обхід Львова та Дубно", - резюмував Довгань.

Дорогами сонячного Закарпаття - 12 годин в машині: Львів - Рахів - Солотвино - Мукачеве - Ужгород - Свалява - Львів....

Geplaatst door Viktor Dovhan op Vrijdag 8 maart 2019

Нагадаємо, що у Львівській області сталася страшна ДТП з мікроавтобусом, яка забрала життя однієї пасажирки. Ще двоє людей отримали травми й були доставлені в лікарню.

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві автомобіль "вмазався" в бетонну огорожу: миттєва смерть, швидкі, винуватець втік.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що у Львові п'яний водій на шаленій швидкості протаранив патрульних: нічні перегони завершились трагедією.Львівські патрульні склали цілих три протоколи про адміністративні правопорушення на водія, який пізно вночі протаранив авто поліції.