ЛЬвівські патрульні склали цілих три протоколи про адміністративні правопорушення на водія, який пізно вночі протаранив авто поліції.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що патрульним повідомили про нетверезого водія, який виїхав на вулиці міста, від місцевих активістів. Правоохоронці під час руху помітили вказаний автомобіль та через гучномовець наказали водію зупинитись.

Нетверезому водієві загрожує кримінал

Нетверезий водій позбавлений на 10 років прав втікаючи протаранив патрульний автомобіль Сьогодні, близько 1 години ночі патрульні отримали орієнтування від Pitbull Lviv про нетверезого водія, який сів в автомобіль Daewoo Lanos на Сихові біля ринку. Один з екіпажів побачив вказаний транспортний засіб на вулиці Хоткевича. Інспектори дали вказівку зупинитися, однак водій її проігнорував і почав втікати. Під час переслідування зі звуковим сигналом та проблисковими маячками синього та червоного кольорів, порушник заледве не спричинив кілька ДТП і попри це вперто продовжував втікати. Зрештою, в’їхав в автомобіль патрульної поліції, який стояв з увімкненими проблисковими маячками на вулиці Чукаріна. 39-річного чоловіка в очевидному стані алкогольного сп’яніння затримали. Він відмовився від перевірки на вміст алкоголю в крові. Чоловік розповів, що це не його автомобіль. Сихівчанин ремонтував транспортний засіб у своєму гаражі і вирішив проїхатися. На нього склали протокол за скоєну ДТП, за не виконання вимог про зупинку, протокол за їзду в нетверезому стані вдруге за рік та винесли постанову за керування без документів. Виявилося, що він вже позбавлений прав на 10 років Сихівським районним судом. Водієві загрожує кримінальна відповідальність за не виконання рішення суду, а це ст.382 ККУ, санкція якої передбачає або штраф, або позбавлення волі на строк до трьох років. Чоловіка супроводили у Сихівський відділ поліції для подальших процесуальних дій. Автомобіль забрали на арештмайданчик. #Lvivpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Zondag 10 maart 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Водій після законних вимог поліції зупинитись почав лише набирати швидкість та намагався втекти. Під час переслідування порушник мало не спричинив кілька ДТП, проте попри це продовжив втікати від правоохоронців. Зрештою він в'їхав у патрульний автомобіль", - зазначають у поліції.

Вже на місці ДТП водій відмовився проходити алкостест, проте зовнішні ознаки видали його стан алкогольного сп'яніння. Сам же він зізнався, що їхав не на своїєму автомобілі. Виявилось, що він його ремонтував, проте вночі взяв проїхатись.

Разом з тим варто відзначити, що трагічна дорожньо-транспортна пригода трапилась вранці в суботу, 9 березня. У аварії на вулиці Нижньоюрківська в Києві автівка влетіла в огорожу. Автомобіль Daewoo, уникаючи зіткнення з Mercedes, врізався в огорожу. Цим самим не залишилось шансів вижити у пасажира.

В результаті прикрої автопригоди, одна людина загинула, ще одна отримала травми і була госпіталізована.

За попередніми даними, автомобілі їхали назустріч один одному, однак раптово з якоїсь причини не поділили дорогу, внаслідок чого сталася дорожньо-транспортна пригода .

Автомобіль Daewoo, намагаючись уникнути зіткнення, врізався в бетонну огорожу, в результаті чого його пасажир помер від отриманих травм на місці, а водія забрала швидка допомога. Примітно, що кермувальник автомобіля Mercedes з місця аварії втік.

Крім того варто відзначити, що у Львівській області сталася страшна ДТП з мікроавтобусом, яка забрала життя однієї пасажирки. Ще двоє людей отримали травми і були доставлені в лікарню.

Інцидент стався на автотрасі Київ-Чоп, у Сколівському районі біля села Козьова. На повному ходу мікроавтобус перекинувся, фактично, зробив бічне "сальто", одна з пасажирок загинула.

Нагадаємо, у Києві таксист на смерть збив пішохода.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві п'яний підліток протаранив патрульних на викраденому авто.

Також "Знай.ua" писав, що відомий український журналіст загинув у страшній ДТП.

Смертельна ДТП у Вінниці: поліція відкрила кримінальне провадження