8 березня у Голосіївському районі Києва на перехресті вулиць Голосіївської і Саперно-Слобідській сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох жінок.

У ДТП потрапили автомобілі Audi Q5 і Nissan Tiida.

Як каже жінка-водій Audi Q5, коли загорівся зелений сигнал, вона почала рух разом з іншими машинами, як раптом перед нею раптово намагався «проскочити» Nissan Tiida на жовтий сигнал.

В результаті Nissan розвернуло на 90 градусів. Авто було відкинуто на тротуар, де воно збило дорожній знак. Audi також вилетіла на тротуар.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В результаті інциденту поранення отримала дитина, яка перебувала в авто Nissan. Їй розбитим склом посікло обличчя.

Варто нагадати, що На Київщині загинуло п'ятеро чоловік, ще одного чоловіка доставили в лікарню. Смертельна аварія сталася в селі Яблунівка.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"8 березня до 2 год. 48 хв. в с. Яблунівка Макарівського району водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, в результаті чого загинуло 5 осіб та 1 особу госпіталізовано до лікарні", - йдеться в повідомленні.

ДТП
ДТП

На місце жахливої події прибули рятувальники оперативної групи ДСНС, які дістали тіла з понівеченої машини.

Пізніше представники Нацполіції повідомили, що керманич ВАЗ виїхав на узбіччя і на великій швидкості, не впоравшись з керуванням транспортного засобу, врзався в дерево.

"В результаті ДТП 27-річний водій і четверо пасажирів, молоді хлопці, віком 19-20 років та 16-річна дівчина від отриманих трав померли на місці аварії", - підкреслили правоохоронці.

Нагадаємо, Криваву ДТП у Харкові спустять на гальмах: після суду над Зайцевої сталося несподіване

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Центр Харкова знову пережив страшну ДТП: перевернуті машини, людей розвозять швидкі

Також Знай.ua" писав про те, що У Дніпрі іномарка збила дитину: малюка протягло по землі на очах у свідків