ДТП сталося на перехресті вулиць Гагаріна та Тираспольської. Про це повідомляють очевидці. На дорозі зіткнулися "Форд"і ВАЗ.

Удар був таким сильним, що "Форд" перевернуло на дах.

Очевидці розповіли, що в ДТП постраждали дві людини. Їх забрала бригада швидкої допомоги.

На місці події вже працює поліція. Інші подробиці аварії не повідомляються.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, що Під Львовом сталося страшне ДТП, багато поранених і постраждалих: дитину не врятували Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 січня, близько 13:10. У ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали семеро чоловік, чотири дитини поранені.У Львівській області у ДТП загинула дитина, ще шестеро осіб, серед яких троє дітей опинилися в лікарні. Про трагедію повідомляє спікер обласного управління Нацполиции Світлана Добровольська.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що У Вінниці два німці потрапили в страшне ДТП: автомобіль опинився на даху Причини аварії досі невідомі. У Вінниці, 11 лютого відбулося автостолкновение при участі двох "німців". Автомобілі "BMW" та "Volkswagen" зустрілися на перехресті вулиць Келецької і 600-річчя інформує редакція сайту Vinbazar.com .

Варто нагадати, що Жахливе ДТП паралізувало трасу Київ-Чернігів: рятувальники відвезли три чорних мішка На трасі легковий автомобіль врізався у сміттєвоз. За попередньою інформацією, чоловік за кермом сміттєвоза зупинився на трасі для надання допомоги іншому водієві. У цей момент Opel c водієм і чотирма пасажирами втратив керування на слизькій дорозі і влетів у вантажівку ззаду. В результаті удару сміттєвоз та легковик відкинуло на узбіччя.

"Знай.uа" писав, що У жахливому ДТП на Тернопільщині загинув син чиновника: 11-річний хлопчик мріяв стати спортсменом Він був єдиною дитиною в сім'ї. Хлопчик, який загинув на місці аварії, - Михайло Процюк. Він – грав у команді «ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту». Був воротарем, мріяв про спортивну кар'єру. Про це розповів його тренер Роман Курдупель виданню «20 хвилин».