Недалеко від Луцька сталася жахлива катастрофа. В результаті ДТП загинув відомий волинський журналіст Юрій Яцюк.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих видань.

Юрій Яцюк

За інформацією співробітників ЗМІ, аварія сталася на трасі Устилуг - Луцьк - Рівне 8 березня, приблизно о 19:18. За даними журналістів, це сталося неподалік рекреаційного комплексу "Рестрапарк".

Оперативне фото

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Так, водій Volkswagen Passat, 1968 року народження, збив двох пішоходів, які перебігали дорогу у невстановленому місці. В результаті аварії жінка отримала травми, її госпіталізували. Чоловік, яким виявився журналіст, отримав травми, несумісні з життям, і помер на місці.

Варто нагадати, що 8 березня у Голосіївському районі Києва на перехресті вулиць Голосіївської та Саперно-Слобідській сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох жінок. В ДТП потрапили автомобілі Audi Q5 і Nissan Tiida. Як каже жінка-водій Audi Q5, коли загорівся зелений сигнал, вона почала рух разом з іншими машинами, як раптом перед нею раптово намагався "проскочити" Nissan Tiida на жовтий сигнал. В результаті Nissan розвернуло на 90 градусів. Авто було відкинуто на тротуар, де воно збило дорожній знак. Audi також вилетіла на тротуар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Київщині загинуло п'ятеро людей, ще одного чоловіка доставили в лікарню. Смертельна аварія сталася в селі Яблунівка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС. На місце жахливої події прибули рятувальники оперативної групи ДСНС, які дістали тіла з понівеченої машини.

Нагадаємо, блондинка винайшла "машину щастя": такого ще не бачили, сідайте за кермо - і вже в раю.

Як повідомляв Знай.uа культову співачку терміново госпіталізували: рідні знайшли її без свідомості.

Знай.uа писав, відомий український журналіст помер при загадкових обставинах: стежив за справою Зайцевої.

Дивіться відео по темі: