Стало відомо про смерть від раку мозку (гліобластоми) військового капелана і добровольця-парамедика медичного батальйону "Госпітальєри" Сергія "Фроста" Мороза. Герой врятував на Донбасі сотні життів українських солдатів. Серце Фроста зупинилося в ніч на 14 березня. Відомо, що його дружина, Тетяна, теж хвора на рак. Вона написала у своєму Facebook, що чекає зустрічі з коханим там, на небесах.

На сторінці Фроста - численні співчуття від близьких, друзів і соратників.

У лютому 2018 року у Мороза виявили гліобластому – пухлину мозку. Хвороба була вже на четвертій стадії, тому видалення пухлини в дніпровському госпіталі імені Мечникова не врятувало життя добровольця. Без батька залишилися 2 синів у віці 14 і 18 років.

Про смерть Мороза повідомила його дружина Тетяна, у якої теж рік тому виявили онкологічне захворювання. Тому зараз жінка потребує допомоги.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у Києві вбили підопічного Порошенко, копи розкрили деталі.

Пізніше стало відомо, що поліція схопила вбивць співробітника Адміністрації Президента.

Джерело зазначає, що у загиблого вкрали банківську картку, а також мобільний телефон. Однак при цьому, посилаючись на неназване джерело в адміністрації президента, видання зазначило, що ніяких слідів насильницької смерті на тілі Бухтатого немає, крім як "кров з носа". Також наголошується, що підозрювані нібито вже затримані.

Нагадаємо, на конференції в Мюнхені з питань безпеки охоронець президента України штовхнув журналіста одного з пропагандистських каналів, який намагався поставити президенту запитання.