У четвер, 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу. За словами очквидців, маршрутник після наїзду на людей не пригальмував.

Поліція затримала водія, який збив трьох жінок на пішохідному переході в столиці. За попередньою інформацією, на час ДТП він був тверезим. Сам водій заявив, що в транспортного засобу просто відмовили гальма. Цю інформацію перевіряють спеціалісти, йдеться в репортажі ТСН.

"Мені не можна стояти, тому лише пару хвилин", - сказала потерпіла Юлія журналістам на прохання прокоментувати інцидент.

У 39-річної Юлії, однієї з трьох потерпілих жінок, численні гематоми, вибиті зуби, струс мозку та забиття м'яких тканин голови.

Юлія разом із сестрою Мариною поверталися додому з роботи. Дочекалися зеленого світла світлофора, зробили кілька кроків - далі все як у тумані, каже потерпіла.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Той момент був миттєвістю для нас, ми тільки зробили кілька кроків. Навіть не зорієнтувались, що він на нас їде», - розповіла Юлія.

Юлію зачепило менше. Її молодша, 31-річна сестра Марина опинилася під колесами.

"Тільки той момент можу згадати, що я шукала свою сетсру і істерично, вже коли мене в швидку клали, бо я з нею йшла", - пригадує дівчина.

Марину лише по обіді перевели з реанімації в палату. Стан її стабільний. Проте сил на спілкування з журналістами в неї немає. Лікарі вичікують, можливо жінці знадобиться операція.

Третя потерпіла - Аліна Безсонна - досі непритомна, вона лежить у реанімації лікарні швидкої допомоги. Жінці дісталося найбільше - автобус протягнув її через усе перехрестя.

"Одна зачепилась мабуть за кардан. Бо її з-під автобуса діставали", - розповів один зі свідків.

Він теж був на тому перехресті, каже, лише збирався рушити на зелене, як перед очима на червоне пронісся автобус. За словами очевидця, маршрутник після наїзду на людей навіть не пригальмував.

Нагадаємо, 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу.

Як повідомляв портал Знай.ua, автобус на повній швидкості збив п'ять автомобілів і протаранив натовп людей

Також Знай.ua писав, у Запоріжжі маршрутка перекинулася після зіткнення з Hummer