У Москві відомий актор Віктор Супрун, який знімався в фільмах "Бригада" і "Ліквідація", ледь не став жертвою самогубці - на його автомобіль з висоти впав сусід, выбросившийся з верхнього поверху будинку.

Чоловік не вижив.

Машина актора, припаркована у будинку на вулиці Новаторів, отримала пошкодження.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У коментарі журналістам Супрун розповів, що живе на 14 поверсі, а його сусід - на п'ятому

"Я вже ліг спати, коли спрацювала сигналізація. Я виглянув у вікно, дивлюся - щось лежить. Я одягнувся, вийшов, дивлюся - лежить труп поруч з моєю машиною. То чоловік впав на мою машину, а потім звалився з неї. Це був наш сусід з п'ятого поверху, але поліція сказала, що він впав з більшої висоти. Ну, сусід і сусід, я на 14-му поверсі живу, він на п'ятому. Ну, бачилися іноді!, - Супрун розповів медиаресурсу "360".

Що могло підштовхнути до сусіда фатального кроку, він не знає.

У свою чергу джерело в правоохоронних органах повідомило, що 57-річний загиблий чоловік перебував на обліку в психоневрологічному диспансері.

Віктор Супрун народився в Україні, в Кривому Розі. Його перший музичний альбом мав назву "Полтавська гастроль".
Знімався більш ніж в 50 картинах, був також автором і режисером гумористичної програми "Від ліхтаря" і серіалу "Хто в домі господар?". У 2014 році був нагороджений Радою Ветеранів Центрального Апарату МВС Росії орденом "За благородство помислів і справ".

Раніше повідомлялося, що в супермаркеті АТБ охоронці затримали групу покупців. Вони запідозрили їх у крадіжці і викликали окремий загін охорони.

Один із затриманих, не витримавши тиску, вирішив покінчити з собою. Він атакував охоронців, а потім порізав собі вени якимось скляним предметом.

На кадрах можна помітити, що підлога магазину буквально залита кров'ю.

Про стан здоров'я чоловіка поки не повідомляється.

Нагадаємо, Вбита горем мати просить українців про допомогу: сина душили, били головою, весь у синцях

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Трагічно пішла з життя найяскравіша учасниця шоу "Голос"

Також Знай.uа" писав про те, що Самогубство соліста The Prodigy: реакція світу, зірок і фанів