З'явилася інформація, що відомого російського письменника Дмитра Бикова в місті Уфа екстрено госпіталізовано.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

В даний момент журналісти повідомляють, що Биков знаходиться в нейрореанімації в стані коми. Медики підозрюють інсульт.

Дмитро Биков

"Зараз з ним працюють найкращі лікарі, на зв'язку з керівництвом клініки і влада Башкирії, і міністерство охорони здоров'я", — кажуть медики.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Виступ Дмитра Бикова в Уфі було заплановано на 16 квітня. Про скасування його лекції стало відомо лише за кілька годин до початку заходу, питання з поверненням квитків організатори вирішують в терміновому порядку.

Варто нагадати, що в школі в селі Маяки Одеської області розпорошили газ, швидше за все - перцевий. В результаті інциденту постраждали 36 дітей. Цю інформацію повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

"26 — у легкому стані отримали медичну допомогу амбулаторно. 10 — у стані середньої важкості госпіталізували до Біляївської центральної районної лікарні. Їх життя поза загрозою".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поблизу Білого дому у Вашингтоні чоловік на електричному інвалідному кріслі підпалив свою куртку, його госпіталізували з травмами, не загрожують життю. Зараз вже відомо, що потерпілим виявився 57-річний активіст, який займається захистом прав виборців Даніель Кингери.

Нагадаємо, доньку Валерії терміново госпіталізували: їй потрібна серйозна операція.

Як повідомляв Знай.иа Далай Ламу терміново госпіталізували.

Також Знай.uа писав, Вупі Голдберг знову обдурила смерть: як поживає акторка зараз.