Поблизу Чорткова, на Тернопільщині трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відзначається, що зіткнулись мікроавтобус "Мерседес" та легковий автомобіль, у якому повертались додому українські заробітчани. Відомо, що пасажирку авто довеселося госпіталізувати до закладу охорони здоров'я.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Варто нагадати, що близько 11:30 в суботу, 20 квітня, в смт Запитів Кам'янка-Бузького району на Львівщині 9-річного хлопчика на смерть збив бензовоз на пішохідному переході, про що стало відомо з повідомлення прес-служби обласної поліції.

Згідно з інформацією правоохоронців, наїзд на дитину, який був місцевим жителем, на трасі "Київ-Чоп" скоїла вантажівка "Рено", при цьому неповнолітній від отриманих травм помер на місці аварії. Водій бензовозу - 55-річний житель Івано-Франківської області, затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради України від Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook повідомив про ту жахливу ситуацію, яка прийшла в його сім'ю. Українці в коментарях як можуть втішають депутата, а сам він виклав всі подробиці події.

"Вчора по дорозі додому моя дружина потрапила в ДТП. Водій скутера врізався в автомобіль за кермом якого перебувала Влада.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві на перетині вулиці Анни Ахматової та проспекту Петра Григоренка сталася аварія. Зіткнулися дві іномарки Fiat Punto і Kia Magentis.

Відомо, що водій автомобіля Fiat з пасажиром рухався вулицею Анни Ахматової в сторону вулиці Ревуцького. У свою чергу чоловік за кермом Kia повертав з вулиці Ахматової на проспект Григоренка в сторону станції метро "Позняки". Водій Kia на перехресті не пропустив Fiat, від чого той зачепив передню частину Magentis і перекинувся на дах.

Також "Знай.ua" писав, що на одній з головних українських трас Київ-Одеса сталася страшна аварія за участю трьох вантажних авто. За оперативною інформацією екстрених служб, водій автомобіля, який спровокував масштабну ДТП, заснув за кермом.

Розвернути Україну в бік Росії неможливо - Гладких про вибори і масовий психоз