Смертельна ДТП за участю двох автомобілів сталася у Львівській області.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що сам інцидент стався на трасі між селами Добрячин і Завишень у Сокальському районі, що на Львівщині. Відомо, що на місце катастрофи терміново прибули підрозділи ДСНС, через затиснення людей всередині авто.

ДТП

За словами свідків ДТП у результаті зіткнення автомобілів Skoda Octavia і Folkswagen Sharan загинули три людини. Ще двох госпіталізували. При цьо відомо, що одна пасажирка Sharan залишилась живою. Саме вона вийшла з припаркованого на узбіччі авто, щоб нарвати лози для свята. У машині залишився водій і 16-річна пасажирка, розповідають присутні на місці ДТП.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

ДТП

В цей час водій Skoda, за попередніми даними, виїхав на зустрічну смугу щоб обігнати іншу машину і зіткнувся з Folkswagen Sharan. Всі троє чоловіків, які перебували в Skoda, через отриманих травм загинули на місці.

Варто нагадати, що у Києві на перетині вулиці Анни Ахматової та проспекту Петра Григоренка сталася аварія. Зіткнулися дві іномарки Fiat Punto і Kia Magentis. Відомо, що водій автомобіля Fiat з пасажиром рухався вулицею Анни Ахматової в сторону вулиці Ревуцького.

У свою чергу чоловік за кермом Kia повертав з вулиці Ахматової на проспект Григоренка в сторону станції метро "Позняки". Водій Kia на перехресті не пропустив Fiat, від чого той зачепив передню частину Magentis і перекинувся на дах.

Нагадаємо, на одній з головних українських трас Київ-Одеса сталася страшна аварія за участю трьох вантажних авто. За оперативною інформацією екстрених служб, водій автомобіля, який спровокував масштабну ДТП, заснув за кермом.

Як повідомляв "Знай.ua", в українській столиці сталася жахлива історія. Відомо, що невідомий злочинець посеред білого дня викрав у дівчини 26 тисяч доларів. Однак перехожим вдалося зупинити та затримати чоловіка.

Також "Знай.ua" писав, що на півдні Казахстану перекинувся пасажирський автобус, 11 людей загинули, ще 32 постраждали. Наразі вже відомо, що аварія сталась на трасі Алмати-Ташкент. Відзначається, що легковий автомобіль Toyota Camry зіткнувся з припаркованою на дорозі вантажівкою.

Розслідування по Майдану можуть тривати 15 років, якщо влада не зміниться - Горбатюк