У понеділок, 29 квітня в Лос-Анджелесі помер американський режисер Джон Сінглтон.

Цю інформацію повідомляє BBC.

У віці 51 року режисер, який перебував у комі, помер в оточенні найрідніших і найближчих людей після відключення системи життєзабезпечення.

Джон Сінглтон

Відомо, що 17 квітня Сінглтон переніс інсульт, внаслідок чого впав у кому.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Джон Сінглтон зняв дев'ять фільмів. Найбільшу популярність йому принесла стрічка "Подвійний форсаж" з Полом Уокером.

Сінглтон дебютував у кіно в 1991 році з фільмом "Хлопці по сусідству", ролі в якому виконали Айс Кьюб, Куба Гудінг молодший і Лоуренс Фішберн. Картина принесла режисерові номінацію на премію "Оскар". Сінглтон став наймолодшиим в історії режисером, номінованих на премію (йому на той момент було 24 роки), а також першим афроамериканцем, який претендував на нагороду. Він також виступив в ролі режисера фільмів "Шафт", "Малюк", "Подвійний форсаж" та інших.

Джон Сінглтон

Раніше ми писали, що у неділю, 28 квітня у Росії помер відомий авіаконструктор Генріх Новожилов - творець двох літаків Ільюшина. Цю інформацію повідомляє джерело в авіабудівній галузі, передає ТАСС.

Причина смерті 93-річного конструктора на даний момент невідома.

Генріх Новожилов був генеральним конструктором ОКБ їм. С. В. Ільюшина в 1970-2005 роках. Він був творцем таких проектів, як важкий військово-транспортний літак Іл-76, широкофюзеляжний пасажирський літак Іл-96, двомоторний турбовинтовый літак Іл-114.

Нагадаємо, що у неділю, 28 квітня, стало відомо про смерть колишнього американського сенатора-республіканця Річарда Лугара. Він помер у США у віці 87-ми років. Про це повідомляє Рoliteka з посиланням на офіційний сайт науково-дослідного інституту Центр Лугара.

Як повідомляв раніше Знай.uа, 2019 рік ознаменувався смертями багатьох зірок шоу-бізнесу, і цей список продовжує поповнюватися відомими особистостями.

Також Знай.uа писав про те, що померла учасниця численних міжнародних змагань у складі національної збірної України з боксу Юлія Лясота.