У центрі Києва виявили жахливу знахідку – біля проспекту Перемоги знайшли тіла двох обгорілих людей.

Мертвих чоловіків виявили в каналізаційному колекторі, повідомляє видання "Сьогодні".

У п'ятницю, 3 травня, близько 5 години ранку перехожі помітили дим, вони і викликали рятувальників.

Запах горілого біля моста, де знайшли загиблих, відчувається досі. Місце, де сталася пожежа, огородили біло-червоною стрічкою.

За попередньою версією слідства, загиблі були бездомними. Вони пристосували колектор під нічліжку. Як виникла пожежа – наразі з'ясовує слідство. Передбачається, що в колекторі люди могли грітися або підігрівали себе їжу.

Місцеві жителі кажуть, що бездомних тут багато, і саме вони влаштували там смітник.

"Я підходила, тут запах був. Цей люк заварюють, а ті відкривають. Тепло їм тут", - розповіла киянка.

Наразі поліцейські встановлюють обставини трагедії та особи загиблих.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, у Києві неподалік від Національного цирку України згоріли живцем двоє людей.

Інцидент трапився у провулку Алли Горської. На місце події негайно виїхали рятувальники. Як виявилося, у одноповерховому сараї загорілося сміття на площі 25 кв. м.

Під час гасіння пожежі вогнеборці знайшли тіла двох людей. За годину пожежу ліквідували. За попередньої інформацією, причиною займання стало необережне поводження з вогнем.

Як повідомляв портал Знай.ua, десять дітей живцем згоріли на базі відомого футбольного клубу.

В тренувальному центрі футбольного клубу "Фламенго" біля Ріо-де-Жанейро (Бразилія) сталася пожежа, в результаті якої загинули десять підлітків 14-17 років. Ще троє постраждали. До лікарні доставили 14-річного та двох 15-річних хлопців, один з яких знаходиться у важкому стані.

Також Знай.ua писав, у жахливій пожежі на Харківщині живцем згоріла людина