Про це повідомили в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

За інформацією, наданою рятувальниками, пожежа у приватному будинку на вулиці Горького, 19 в селі Слобожанське Харківської області сталась вранці 18 лютого.

Коли на місце події прибули рятувальники, вогнем були охоплені домашні речі та стіни будинку. Загальна площа пожежі приблизно 10 кв. м. Спасетели знайшли в будинку тіло 63-річного чоловіка.

Близько десятої години ранку пожежу локалізували, а в 11 - ліквідували. Ймовірна причина загоряння – необережне поводження з вогнем.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що В жахливому пожежі на Харківщині двоє згоріли живцем.У приватному житловому будинку на Харківщині сталася пожежа. Під час гасіння вогню рятувальники знайшли тіла двох загиблих: чоловіка і жінку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС області.

"Знай.uа" повідомляв на улюбленому курорті українців згорів переповнений готель: десятки рятувальників не впоралися з вогнем."О 07:54 пожежу ліквідували. В результаті пожежі отримала опіки потиличної області шиї I-II ступеня 60-річна жінка. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася", - заявлено в повідомленні.

Нещодавно "Знай.uа" розповідав Не встигли: в Києві знайшли трупи чоловіків, які згоріли живцем