У неділю, 2 червня, сталася моторошна аварія в Кривоозерському районі Миколаївської області. Одним із загиблих виявився поліцейський. Чоловік другий день перебував у відпустці.

Про це повідомляє прес-служба управління Нацполиции в Миколаївській області.

Відомо, що аварія сталася близько полудня км від смт Криве Озеро в напрямку Первомайська. На дорозі зіткнулися автомобілі Renault Logan і ВАЗ-2107.

Одну з пасажирок госпіталізували, їй надають екстрену медичну допомогу. Також вдалося вижити дружині водія Renault. Самого 34-річного чоловіка встигли довести до лікарні, однак він помер від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За кермом Вазу перебував 27-річний поліцейський у відпустці. Він загинув на місці.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вчинення дій, передбачених ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

На місці трагедія працювали криміналісти, рятувальники і оперативники.

Раніше повідомлялося, що поліцейські вручили підозра водієві джипа, який, за даними слідства, є винуватцем масштабного ДТП під Тернополем.

Після зіткнення машини з фурою померли чотири людини – вони працювали в "Укренерго".

"Чоловікові оголосили підозру і у відповідності зі ст. 286 ч. 3 КК – затримали. Біля його палати цілодобово чергує конвой", – кажуть у тернопільській поліції.

Нагадаємо, Київ ошелешив жорстке ДТП, перші кадри аварії.

Як повідомляв Знай. ua, під Закарпаттям сталося жахливе ДТП, одну людину терміново госпіталізували.

Також Знай. ua писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.