У суботу, 8 червня, у Харкові в реанімацію доставили оператора для національного телеканалу 24 члена НСЖУ Вадима Макарюка. Про це у Facebook повідомив журналіст Сергій Томіленко.

Він розповів, що на Макарова напали "титушки", коли він проводив зйомку протистояння на місцевому ринку "Барабашово".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами голови Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка, у Вадима діагностовано важкі крововиливи, він у реанімації, але знаходиться в свідомості.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Надзвичайна ситуація у Харкові. До реанімації госпіталізовано після жорстокого нападу оператора місцевих медіа, зокрема Вісті, оператора для національного телеканалу 24, члена НСЖУ Вадима Макарюка. Тітушки напали на оператора під час виконання ним професійних обов`язків - Вадим проводив зйомку протистояння на місцевому ринку "Барабашово", - йдеться у повідомленні.

За словами його колеги, журналістки Анни Черненко, Вадим зараз у реанімації. Правда при свідомості...

"Національна спілка журналістів України закликає Національну поліцію до проведення оперативного якісного розслідування жорстокого побиття оператора Вадима Макарюка. А головне, до покарання нападників на нашого колегу. Щоправда, харківські колеги пам’ятають, що напад тітушок у Харкові в часи Євромайдану на регіонального кореспондента СТБ Марію Мілевську і її оператора досі лишається безкарним.... Фото - харківське видання 057", - сказано в повідомленні голови НСЖУ.

Нагадаємо, поліцейський збив дитину на переході, медики роблять все можливе: деталі ДТП.

Як повідомляв Знай.uа Софіївську площу в Києві оповито густим димом: що відбувається.

Знай.uа писав, Нацкорпус мчить до Одеси: Кернеса і Труханова кинуло в тремтіння.