У п'ятницю, 7 червня близько 17 години на одному з підприємств в Індустріальному районі трапиласть страшна трагедія. На виробництві загинув чоловік. Під час розмотування металевих рулонів його намотало на барабан апарату.

Від отриманих травм 28-річний працівник підприємства "АВ метал груп" помер на місці, повідомляє "Інформатор".

За попередньою інформацією, чоловік не дотримався техніки безпеки, внаслідок чого його затягнуло на обертовий барабан. Чи справді це стало причиною нещасного випадку, розбираються правоохоронці. За даним фактом ведеться спеціальне розслідування

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще
Колеги, що були очевидцями цього жахіття кажуть, що від чоловіка залишилася лише голова. На підприємстві вже висловили щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

За даним фактом ведеться спеціальне розслідування - слідчі Індустріального відділу поліції, прокурор Індустріального району, а також співробітник служби по охороні праці ведуть перевірку і з'ясовують всі обставини і причини події.

Нагадаємо, українцям показали, як живе внуватиця смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева в СІЗО та від чого категорично відмовляється.

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька Анатолія Гриценка потрапила у моторошну ДТП. Mercedes врізався в автобус, який перевозив школярів, удар прийшовся у бік, де сиділа Анна Гриценко.

Також портал Знай.ua писав, що кривава сутичка у Львові: імпульсивний пішохід ледь не відправив водія на той світ.