Винуватиця смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева відмовляється від тюремних харчів та навіть води. Українцям показали, в яких умовах перебуває засуджена.

Журналісти відвідали Зайцеву та оглянули камеру, в якій відбуває покарання.

Так, як і раніше, там стоять двоярусні нари, з нижніх ліжок звисають рожеві шторки. Є невеликий телевізор, стіл для їжі з електрочайником, умивальник. На вікнах – білі напівпрозорі фіранки, на підвіконнях – книги, - пише "Крапка".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як стало відомо, Зайцева досі не вживає тюремну їжу та воду. Біля її ліжка помітили пляшку з водою "Боржомі". Це їй приносять родичі. Так само і їжу. Єдтним винятком став хліб. Його випікають на місці, це єдине, що Зайцева там бере.

"Зайцева більше цікавиться класикою і жіночими романами. В основному книги їй приносять батьки. З останнього, що вона брала у нас, це "Вовки Лозарга" Жюльєтт Бенцоні, "Незабудка" Елізабет Лоуелл і багато різних творів Дар'ї Донцової", – розповідає бібліотекар Ірина Петрівна.

Також у камері є санвузол, душ і біде. Також на поверсі є загальний душ для всіх дівчат.

Співробітники СІЗО розповіли, що Зайцева не говірка, частіше мовчить та ні з ким практично не спілкується.

Як повідомляв раніше Знай.ua, херсонський послідовник Зайцевої на повній швидкості протаранив зупинку

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі люди каталися у трамваї з трупом.