У четвер, 6 червня, недалеко від села Миколаївка Генічеського району Херсонської області легковий автомобіль "Фольцваген" на перехресті протаранив зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди.

На місці ДТП від отриманих травм помер 35-річний чоловік. Матір, яка стояла поруч із загиблим, вціліла, але була на межі серцевого нападу. Зараз жінка отримує необхідну медичну допомогу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

29-річна місцева мешканка померла по дорозі в районну лікарню, а ще один 35-річний чоловік госпіталізований з переломом хребта. Як повідомляють лікарі, велика ймовірність того, що потерпілий отримає інвалідність на все життя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У поліції повідомляють, що аварія сталася з вини водія "Фольксвагена" - на перехресті він зробив ризикований маневр, намагаючись обігнати "Жигулі". За попередніми даними, водій був тверезий.

Нагадаємо, у Києві жінка покінчила з собою страшним чином, залишивши записку.

Раніше Знай.uа повідомляв, під Харковом трагічно загинув молодий боєць ЗСУ.

Також Знай.uа писав, в Одесі люди каталися у трамваї з трупом.