Відомий представний циркової династії, Аскольд Запашний розповів про інцидент на своїй сторінці в Instagram, пише Політека.

Як стало відомо, Аскольд на своєму "Лексусі" їхав по Ленінському проспекту в бік області. Приборкувач пояснив, що в 2.30 зустрів дружину і двох дочок з вокзалу. У Санкт-Петербурзі проходили гастролі, сам Аскольд прилетів трохи раніше на літаку, а сім'я відправилася в столицю на поїзді.

ДТП сталося в 2.50 біля будинку 66 по Ленінському проспекту. Перед машиною Аскольда, зайняв крайню ліву смугу, раптово вискочила іномарка, підрізала з сусідньої смуги. Водій-винуватець пригальмував, а потім вдарив по газах. На щастя, аварія була на невеликій швидкості, інакше наслідки були б значно серйознішими.

" Никогда не знаешь, чем закончится твой день? Встретил семью с вокзала в 02.30 и попал в ночное ДТП. 🤬 Самое противное, что существо, которое тараном чуть не привезло мою машину (в которой находились двое маленьких детей) в столб, взвизгнув тормозами, трусливо скрылось с места аварии. Стоит отметить профессиональную работу дорожной службы и ГИБДД, которые очень оперативно помогли мне, нашли видеозапись происшествия и установили марку и номер машины виновника. Спасибо Вам за это большое! Слава Богу, никто не пострадал, хотя малышки очень напугались", - написав Запашний.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артист зазначив, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, але його дочки дуже сильно налякалися. "Лексус" зупинився біля дорожнього стовпа. У Аскольда була думка відправитися в погоню, але він згадав, що не рекомендується залишати місце ДТП і подзвонив у 112. Перші служби були на місці через 3 хвилини.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Харкові легковик зніс двох людей.

Також Знай.uа повідомляв про те, що медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.