На річці Тетерів поблизу села Блідча під Києвом водолази шукали тіла потонулих 27-річної матері та її п'ятирічного сина. Про це повідомляється на сторінці "Київ оперативний" в Facebook.

Інцидент стався в середу, 12 червня. Мати з двома дітьми прийшли купатися.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

За словами очевидців, жінка була в стані алкогольного сп'яніння. Це підтвердила пізніше і медекспертиза. Одна дитина перебувала на березі і побачила, що маму і брата стало зносити течією. Вибратися на берег вони так і не змогли.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Пошуки тіл потонулих ускладнювало сильна течія. У четвер, 13 червня, о 09:30 рятувальники знайшли тіло загиблої жінки, а тіло її загиблого сина виявили о 12:15.

Нагадаємо, що в Києві в озері Вербне в ніч з 11 на 12 червня потонув чоловік.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові 11 червня, в будинку на вулиці Воробкевича, виявили тіло загиблої 87-річної жінки.

Також портал Знай.ua писав, що в озері одного з сіл Пустомитівського району Львівської області потонув 16-річний хлопець.